top of page

Світлана Заліщук


Світлана Петрівна Заліщук — Народний депутат України, член Комісії з питань майбутнього.

В межах своєї політичної діяльності Світлана застосувала усі журналістські вміння, аби покращити стан журналістики в нашій країні. Спочатку вона працювала звичайним журналістом та редактором у TOB «Перспектива ТБ»; потім- кореспондентом-міжнародником у TOB «Телерадіокомпанія «Вкспрес-Інформ»; пізніше підкорила прес-секретаріат Віце-прем'єр-міністра України та Секретаріат Кабінету Міністрів;

Важливий внесок у розвиток журналістики жінка зробила під час завідування медіа-простором департаменту інформаційно-аналітичної роботи Інформаційної служби відділу аналізу Секретаріату Президента України.

Пізніше отримувала самі лише головні посади у різних проектах та закладах, серед яких проект Асоціації «Спільний простір», ГО «Центр ЮЕЙ», національний студентський журнал «Світ комунікації»;

Світлана була засновником та членом журналістського руху «Стоп цензурі!», а також руху «Чесно».

Політичні знання стали їй у нагоді під час роботи над телепроектом на телеканалі TVi «Вибори 2012: З іншого боку» у ролі співавтора та ведучої.

Останніми ключовими подіямиу кар’єрному житті журналістки стало заснування ініціативи «Реанімаційний пакет реформ» та членство у координаційному комітеті «Світовий рух за демократію».


Recent Posts

Archive

Follow Us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page