top of page

Юрій Артеменко


Юрій Анатолійович Артеменко — український журналіст, політик, громадський діяч, народний депутат України, голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (з 2014 р.)

Юрій Анатолійович - яскравий приклад ідеальних кар’єрних сходинок: від стажера до кореспондента, від кореспондента до старшого кореспондента і далі до завідувача відділу Запорізької обласної газети «Комсомолець Запоріжжя».

На цьому журналіст не зупинився. Почавши з заступника редактора газети «МИГ» (колишній «Комсомолець Запоріжжя»), він доріс до шеф-редактора цього ж видання.

У 1998–2000 входив до складу секретаріату Запорізької обласної організації Національного союзу журналістів України, перебував консультантом міжнародного фонду IREX (програма ProMedia); був обраний депутатом Запорізької обласної ради(1998-2002).

У 2000-2002 Юрію вдалося побути генеральним директором видавничого дому «Кераміст».

Не забуваючи про свій обов'язок як журналіста покращити світ усіма можливими методами, почав свою активну політичну діяльність. Перебував в партіях «Солідарність» та Народному союзі «Наша Україна».

У 2001–2005 був засновником, членом правління та віце-президентом Української асоціації видавників періодичної преси. З 2013 — позаштатний радник Міністра закордонних справ України. Наразі, Юрій Анатолійович- голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, за наказом Президента України.


Recent Posts

Archive

Follow Us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page