top of page

Лариса Івшина


Лариса Івшина – українська журналістка. Отримавши освіту в КНУ ім. Тараса Шевченка, стажувалася в Інституті Брукінґса в місті Вашингтон.

Протягом восьми років працювала кореспондентом та завідувачем відділу газети «Прапор комунізму». Також була редактором відділу політики та заступником головного редактора газети «Киевские ведомости». Лариса Івшина має досвід праці прес-секретарем Прем'єр-міністра України Євгена Марчука та головного редактора Міжнародного медіа-центру .З 1997 року -головний редактор газети «День». Саме завдяки Ларисі Івшиній газета отримала репутацію одного з найякісніших видань в Україні.

Також Лариса Олексіївна активний громадсько-культурний діяч:вона є авторкою ідеї та редактором таких видань бібліотеки газети «День», як «Україна Incognita», «Дві Русі», «Війни і мир», «День і вічність Джеймса Мейса», «Апокрифи Клари Ґудзик».

Журналістка входить до рейтингу ста найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус» та сотні найвпливовіших журналістів за рейтингом фонду «Демократичні ініціативи».


Recent Posts

Archive

Follow Us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page