top of page

Сергій Омельчук


Сергій Іванович Омельчук — український журналіст і громадський діяч. Заслужений журналіст України. Член Національної спілки журналістів України (1992), дійсний член Євразійської академії телебачення і радіо, член Всеукраїнської організації журналістів «4 влада» (2015).

Свої звання та нагороди Сергій виборював працею та відданістю справі. Він почав з роботи звичайного редактора Головної редакції для дітей Республіканського телебачення, згодом- старшого редактора радіостанції «Молода гвардія», завідувача відділу Головної редакції пропаганди Українського радіо. Стрімко підіймаючись кар’єрними сходинками, здобув посаду головного редактора підприємства «Укрреклама». За декілька років Сергій стає заступником генерального директора Міжнародної комерційної телерадіокомпанії ICTV. Сьогодні він є першим заступником генерального директора Київської державної регіональної телерадіокомпанії«Центральний канал» (2010–2015).

Автор (співавтор) теле- і радіопередач, документальних і телефільмів «Ступінь ризику», «Передзвін віків», «Місія Євгена Чикаленка» та ін. (останній фільм здобув спеціальну відзнаку й диплом лауреата на Всеукраїнському фестивалі «Калинові острови-2005»); Член Громадської ради при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення- що ще можна назвати кращою ціною за цілодобову працю та вкладання в неї душі?

Нагороди та досягнення:

  • Почесне звання «Заслужений журналіст України» ;

  • Відзнака Держкомтелерадіо України «За заслуги в розвитку інформаційної сфери» II, III ступенів.


Recent Posts

Archive

Follow Us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page